FOR UDSTILLERE

Velkommen som udstiller på Læringsfestival online 2021

Med din deltagelse som udstiller indskriver du dig i et fællesskab, der sammen vil styrke børn og unges læring. Dette fællesskab hedder: Læringsfestival online 2021.

I 2021 går Danmarks Læringsfestival og Skolemessen sammen om at skabe ét fælles, virtuelt, landsdækkende event. Det giver dig en helt unik mulighed for at nå ud til undervisere, skoleledelser, pædagoger, konsulenter og andre med interesse for dagtilbud, skole og ungdomsuddannelser i hele Danmark i ét hug.

Platformen, som de fire dage med Læringsfestival online skal afvikles fra, skabes i samarbejde med Agenda Group. Det hele foregår i deres virtuelle udstiller- og konferencemiljø Virtual Hive.

Se i denne korte video lidt om dine muligheder som udstiller:

 

Læringsfestival online består af et fælles lobbyområde, en gratis udstilling om læremidler med praksisnære oplæg og en konference med et fagligt program med deltagerbetaling.

Lobbyområde er åbent døgnet rundt, og her får man det fulde overblik over de forskellige Festivalzoner. Det er herfra, at gæsterne navigerer videre til det store udstillerområde, hvor jeres stande optræder, og til Hovedscenen og kanalerne, hvor alle konferenceoplæg livestreames.

Som udstiller indgår du i et virtuelt udstillingsfællesskab, hvor du får mulighed for at indrette en virtuel stand, som passer til dine behov. Vi har designet 4 udstillingspakker, så der er noget at vælge mellem for alle, uanset om du er en stor eller en mindre udstiller. 

Udstillingen har åbent alle Festivalens dage fra 11.00 - 17.00.

Læs mere om at dine muligheder som udstiller...
Velkommen til Læringsfestival online 2021

 

;